Τσέλσι – Μπέρνλι 1-1 – Η Τσέλσι τα έχανε και η Μπέρνλι έβαλε «φωτιά» στην βαθμολογία

Η Τσέλσι προηγήθηκε, έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, δεν καθάρισε το παιχνίδι και Μπέρνλι την τιμώρησε, με το 1-1 να βάζει φωτιά στην βαθμολογία της Premier League. Στο +4 από την Λίβερπουλ, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, στο +3 από την Σίτι οι Μπλε.

Στάση Μπέρνλι για την Τσέλσι. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην Premier League παραχώρησε ισοπαλία στην Μπέρνλι, με το 1-1 του Στάμφορτν Μπριτζ να βάζει φωτιά στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Πλέον, οι Μπλε βρίσκονται στο +4 από την Λίβερπουλ, η οποία αύριο δοκιμάζεται στο Λονδίνο από την εξαιρετική φέτος Γουέστ Χαμ, στο +3 από την Σίτι, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να κάνει νωρίτερα περίπατο στο ντέρμπι του Μάντσεστερ κόντρα στην Γιουνάιτεντ.

Η Τσέλσι ξεκίνησε με το πόδι στο γκάζι απόο την αρχή της αναμέτρησης. Επέβαλλε τον ρυθμό της και από νωρίς έδειξε τις προθέσεις της. Προηγήθηκε με τον Χάβερτς (33΄), έχασε σωρεία ευκαιρίων στην συνέχεια του παιχνίδιου, ωστόσο καμία εξ αυτών δεν ήταν αρκετές για να νικήσουν τον ανίκητο για απόψε Πόουπ. Η Μπέρνλι προς το τέλος του παιχνιδιού βγήκε από το καβούκι της, προειδοποίησε με τον Ροντρίγκες στο 72΄, ωστόσο οι Μπλε δεν έλαβαν το μήνυμα.

Επτά λεπτά αργότερα, η Μπέρνλι πάγωσε το Στάμφορντ Μπριτζ, καθώς μετά από γέμισμα από δεξιά, ο Ροντρίγκες πήρε νέα κεφαλιά και ο Βίντρα εξ επαφής πλάσαρε για το 1-1. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Τόμας Τούχελ πίεσε για το γκολ της νίκης, ωστόσο δεν κατάφερε τίποτα αξιοσημείωτο, με τον Πόουπ όταν χρειαζόταν να «φωνάζει» παρών, με τους Κλαρετς να κρατούν το 1-1 μέχρι το τέλος.


Τσέλσι:
Μεντί, Τζέιμς, Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν Τιάγκο Σίλβα, Τσίλγουελ, Ζορζίνιο, Καντέ (85’ Πούλισικ), Μπάρκλεϊ (73’ Λόφτους Τσικ), Χάντσον Οντόι (85’ Μάουντ), Χάβερτς.

Μπέρνλι: Πόουπ, Λόουτον, Ταρκόβσκι, Μι, Τέιλορ, Γκούντμουντσον (70’ Βίντρα), Μπράουνχιλ, Γουέστγουντ, ΜακΝίλ, Κορνέ (88’ Πίτερς), Γουντ (61’ Ροντρίγκες)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2

Τσέλσι – Μπέρνλι 1-1

Μπρέντφορντ – Νόρτιτς 1-2

Κρίσταλ Πάλας – Γουλβς 2-0

Μπράιτον – Νιούκαστλ (19:30)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από