Η Άστον Βίλα σκέφτεται να ζητά πιστοποιητικά εμβολιασμού από υποψήφιους μεταγρσφικούς στόχους της

Τα κρούσματα κορωνοϊού στην Premier League ανεβαίνουν και η Άστον Βίλα εξετάζει τον ενδεχόμενο να ζητά πιστοποιητικά εμβολιασμού πριν κινηθεί για οποιαδήποτε περίπτωση παίκτη την ενδιαφέρει.

Ο κορωνοϊός βρίσκεται σε έξαρση στην Premier League, με αρνητικό ρεκόρ 42 κρουσμάτων και η Άστον Βίλα ψάχνει τρόπους να προφυλαχθεί όσο γίνεται καλύτερα.

Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ είχε και εκείνη θετικούς παίκτες αλλά και μέλη του προσωπικού και μετά τη δική της περιπέτεια προσπαθεί να είναι προσεκτική σε οτιδήποτε μορει να προκαλέσει διασπορά της νόσου.

Όπως είπε ο Τζέραρντ, έχουν πέσει πολλές ιδέες στο τραπέζι, ακόμα και το να ζητούνται πιστοποιητικά εμβολιασμού, από τον εκάστοτε μεταγραφικό στόχο των «Χωριατών».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχω εντυπωσιαστεί πραγματικά με τον (αθλητικό διευθυντή) Γιόχαν Λάνγκε και την ομάδα του στο scouting όσον αφορά τις λεπτομέρειες και τη δουλειά που έχω δει μέχρι τώρα. Εξετάζουμε τα πάντα. Επομένως, είμαι σίγουρος ότι θα αναφερθεί και η κατάσταση εμβολιασμού.

Προφανώς θα πάρουμε αποφάσεις όταν διαπιστώσουμε ότι ένα συγκεκριμένο άτομο είναι αυτό που θα μπορούσε να έρθει και να μας κάνει καλύτερους. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι σωστό να σχολιάσω τι θα έκανα ή όχι σε αυτήν την κατάσταση. Ομως σίγουρα, θα υπήρχε συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από