Εντόπισε το πρόβλημα της Τσέλσι ο Τούχελ

Ο Τόμας Τούχελ μίλησε για την ήττα της Τσέλσι από την Μάντσεστερ Σίτι, εστιάζοντας στο πρόβλημα των «μπλε».

Η Τσέλσι γνώρισε την ήττα (1-0) στο Etihad, με αποτέλεσμα η Μάντσεστερ Σίτι να ξεφύγει 13 ολόκληρους βαθμούς.

Ο Τόμας Τούχελ μίλησε για την ήττα στην μπλε μεριά του Μάντσεστερ, εκφράζοντας τα παράπονά του για την αγωνιστική κατάσταση των επιθετικών της ομάδας του.

«Είχαμε οκτώ ή εννέα μεταβάσεις από την άμυνα στην επίθεση αλλά μηδέν επαφές στην αντίπαλη περιοχή. Αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα με την Σίτι, η εμφάνιση των επιθετικών μας. Δεν είχαμε σωστές θέσεις και συγχρονισμό.

Χάσαμε πολλές μπάλες εύκολα. Κάποιες φορές ο Ρομέλου Λουκάκου πρέπει να δίνει την πάσα, έχασε μπάλες σε πολλά υποσχόμενες φάσεις ενώ είχε και την τεράστια ευκαιρία του αγώνα.

Φυσικά και θέλουμε να τον τροφοδοτούμε, αλλά είναι μέλος της ομάδας. Φυσικά και μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ αλλα αν η Σίτι συνεχίζει να νικάει, ουδείς μπορεί να τους πιάσει», δήλωσε ο κόουτς της Τσέλσι, για να προσθέσει.

«Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό αλλά αυτό μπορεί να συμβεί όταν παίζεις απέναντι στην Σίτι. Νομίζω ότι αξίζαμε την ισοπαλία, αμυνθήκαμε πολύ καλά.

Δεν επιτρέψαμε μεγάλες ευκαιρίες και δεν βρεθήκαμε κάτω από έντονη πίεση. Ήταν καλή εμφάνιση ενώ είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου.

Η ισοπαλία θα ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα αλλά δεν το έχουμε. Έχουμε κερδίσει ματς όπως αυτό απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, οπότε τώρα έχουμε διαφορετική αίσθηση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από