Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 3-2: Viva Ronaldo

O μύθος Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε χατ τρικ κόντρα στην Τότεναμ (3-2), έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου με 807 γκολ κι έβαλε ξανά τους «κόκκινους διαβόλους» σε τροχιά τετράδας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τερμάτισε το ποδόσφαιρο! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι της τετράδας με την Τότεναμ αφού πέτυχε χατ τρικ στη νίκη με 3-2 των «κόκκινων διαβόλων» και έγραψε ιστορία ενώ έγινε ξανά σύνθημα στα χείλη των οπαδών στο «Old Trafford».

Ο CR7 έφτασε τα 807 γκολ στη μυθική καριέρα του και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου αφήνοντας πίσω του τον Τσέχο, Γιόζεφ Μπίστσαν, που με 805 γκολ κατείχε μέχρι σήμερα το συγκεκριμένο ρεκόρ. Στην τέταρτη θέση με +2 από την Άρσεναλ πλέον η Γιουνάιτεντ που έχει όμως και τέσσερα ματς παραπάνω από τους φορμαρισμένους «κανονιέρηδες».

Η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο ματς, στην πρώτη της ουσιαστικά ευκαιρία. Ο Ρονάλντο βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, έφερε την μπάλα στο δεξί και με τρομερό σουτ νίκησε τον Γιορίς για το 1-0 στο 12′. Έξι λεπτά μετά ο Ντέιβις σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε σωστά και στο 26′ ο Νταλότ έσωσε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Ντάιερ.

Η ισοφάριση ήρθε τελικά για την Τότεναμ στο 35΄όταν ο Τέλες έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Κέιν εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1 πιάνοντας παράλληλα τον Λάμπαρντ στην πέμπτη θέση των σκόρερ στην Premier League. Πριν ολοκληρωθεί όμως το πρώτο ημίχρονο, η Γιουνάιτεντ πήρε και πάλι το προβάδισμα. Ο Σάντσο έφυγε καλυπτόμενος οριακά από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή για τον Ρονάλντο που πλάσαρε ολομόναχος για το 2-1.

Ο Σον έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-2 στο 61′, αλλά αυτό που δεν έκανε ο Νοτιοκορεάτης το έκανε τελικά ο Μαγκουάιρ στο 72′ όταν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του από σέντρα του Ρεγκιλόν. Ο Ρονάλντο όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με κεφαλιά από κόρνερ στο 81′ έκανε το 3-2 δίνοντας τη μεγάλη νίκη στη Γιουνάιτεντ που στρέφει πλέον την προσοχή της στη ρεβάνς με την Ατλέτικο.

Γιουνάιτεντ (Ραλφ Ράγκνικ): Ντε Χέα, Νταλότ, Μαγκουάιρ, Βαράν, Τέγιες, Μάτιτς (80′ Καβάνι), Φρεντ, Σάντσο, Πογκμπά, Ράσφορντ (68΄ Ελάνγκα), Ρονάλντο (83′ Λίντελοφ)

Τότεναμ (Αντόνιο Κόντε): Γιορίς, Ρομέρο, Ντάιερ Ντέιβις (87′ Μπεργκβάιν), Ντόχερτι, Μπεντακούρ (88′ Γουίνκς), Χόιμπεργκ, Ρεγκιλόν, Κουλουσέβσκι (78′ Μόουρα), Σον, Κέιν

H αποθέωση του Ρονάλντο στην αλλαγή του:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από