Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σουόνσι 2-0

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθάρισε από νωρίς τη Σουόνσι (2-0) και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Νίκες «χρυσάφι» για Μπέρνλι, Νιούκαστλ, Γουέστ Χαμ και Λέστερ. «Σόκαρε» την Γουότφορντ η Μπόρνμουθ.

Με ηγέτη τον Αλέξις Σάντσες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-0 της Σουόνσι στο Ολντ Τράφορντ και προσπέρασε ξανά τη Λίβερπουλ στην μάχη για τη δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο μπήκε με διάθεση να «καθαρίσει» από νωρίς το ματς και μόλις στο 5′ άνοιξε το σκορ. Ο Σάντσες έδωσε την ασίστ στον Λουκάκου, ο οποίος δεν λάθεψε και έφτασε τα 100 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 20′, με τον Χιλιανό να βγαίνει απέναντι από τον Φαμπιάνσκι και να πλασάρει υποδειγματικά για το 2-0.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα κράτησε το 2-0 σε δύο περιπτώσεις στην επανάληψη, με την Γιουνάιτεντ να ανεβαίνει ξανά στη δεύτερη θέση, αφήνοντας πίσω της τη Λίβερπουλ.

Νίκες… Ευρώπης πανηγύρισαν οι Μπέρνλι (2-1 εκτός με τη Γουέστ Μπρομ) και Λέστερ (2-0 εκτός με την Μπράιτον). Τρίποντα παραμονής κατέκτησαν οι Γουέστ Χαμ (3-0 τη Σαουθάμπτον) και Νιούκαστλ (2-0 τη Χάντερσφιλντ), ενώ ο Ντεφό «πάγωσε» στο 90′ τη Γουότφορντ (2-2).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερς της αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ:

Μπράιτον – Λέστερ 0-2

(83’ Ιμπόρα, 96’ Βάρντι)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σουόνσι 2-0

(5’ Λουκάκου, 20’ Αλέξις Σάντσες)

Νιούκαστλ – Χάντερσφιλντ 1-0

(81’ Αγιόθε Πέρεθ)

Γουότφορντ – Μπόρνμουθ 2-2

(13’ Κίκο Φεμενία, 49’ Περέιρα / 43’ πεν. Κινγκ, 93’ Ντεφόε)

Γουέστ Μπρομ – Μπέρνλι 1-2

(83’ Ροντόν / 22’ Μπαρνς, 73’ Γουντ)

Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον 3-0

(13’ Ζοάο Μάριο, 17’, 45’+ Αρναούτοβιτς)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από