Τα… γυρνάει ο Γκουαρντιόλα: «Έκανα λάθος όταν είπα ότι όλοι στην Αγγλία θέλουν η Λίβερπουλ να κερδίσει» (vid)

Άλλαξε γνώμη για τους υποστηρικτές της Λίβερπουλ ο Πεπ Γκουαρντιόλα όταν έμαθε με ποιον είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Έχουν περάσει λίγες εβδομάδες από τις… προκλητικές δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος είχε αναφέρει πως όλο το Νησί υποστηρίζει τη Λίβερπουλ σε αυτήν τη μάχη του πρωταθλήματος της Premier League.

Ο Καταλανός ωστόσο φαίνεται πως πλέον δεν ενστερνίζεται στο 100% τη συγκεκριμένη άποψη. Διότι έμαθε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «θέλει» περισσότερο να κατακτήσει η Σίτι το πρωτάθλημα, παρά η Λίβερπουλ!

Ο λόγος φυσικά έχει να κάνει με το γεγονός πως εφόσον η Λίβερπουλ κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα φτάσει τα 20 πρωταθλήματα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει τόσα. Έτσι λοιπόν, αφού πρώτα έμεινε έκπληκτος, ο Γκουαρντιόλα… παραδέχτηκε πως έκανε λάθος.

«Είσαι σίγουρος; Όντως; Άρα, η Γιουνάιτεντ θέλει περισσότερο να κερδίσει η Σίτι παρά η Λίβερπουλ; Θεέ μου, δεν το ήξερα. Είναι αλήθεια; Έκανα λάθος λοιπόν όταν είπα ότι όλοι θέλουν τη Λίβερπουλ σε αυτή τη χώρα. Έκανα λάθος», δήλωσε ο Καταλανός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από