Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3 (vid)

Η Σίτι άφησε πίσω της τις ήττες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ και με μία επιβλητική εμφάνιση «άλωσε» το Γουέμπλεϊ.

Τα «σπασμένα» της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλήρωσε η Τότεναμ! Η Μάντσεστερ Σίτι μετά τις τρεις σερί ήττες και τον αποκλεισμό της από το Champions League, κέρδισε εκτός έδρας την Τότεναμ με 3-1, για την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ και πέτυχε μια επιβλητική νίκη απέναντι στους «πετεινούς». Ο Γκάμπριελ Ζέσους στο 22’ άνοιξε το σκορ για τους Πολίτες και τρία λεπτά αργότερα ο Γκουντογκάν έκανε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 42’ η Τότεναμ μείωσε σε 2-1 με τον Ερικσεν και έδωσε ξανά ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Στο δεύτερο ημίχρονο η Σίτι πήγε εκεί που ήθελε το παιχνίδι, σκόραρε για τρίτη φορά με τον Στέρλιγκ (72’) και έφτασε στο τρίποντο της νίκης.

Με αυτή τη νίκη η Σίτι έφτασε τους 87 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο +16 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία το απόγευμα της Κυριακής θα υποδεχθεί την Γουέστ Μπρομ.

Δείτε τα γκολ:

Οι συνθέσεις

Τότεναμ: Γιορίς, Τρίπιερ, Σάντσες, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Ντάιερ, Ντεμπελέ (73′ Λούκας Μόουρα), Λαμέλα (64′ Σον), Έρικσεν, Ντέλε Αλί (84′ Σισοκό), Κέιν

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Κομπανί, Λαπόρτ, Ντελφ, Γκούντογκαν, Νταβίδ Σίλβα, Ντε Μπρόινε (89′ Τουρέ), Σανέ (64′ Οταμέντι), Στέρλινγκ, Γκάμπριελ Ζεσούς (76′ Μπερνάρντο Σίλβα)

Τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής:

Σάββατο (14/04)

Σαουθάμπτον – Τσέλσι 2-3

Μπέρνλι – Λέστερ 2-1

Χάντερσφιλντ – Γουότφορντ 1-0

Σουόνσι – Έβερτον 1-1

Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ 3-0

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Κυριακή (15/04)

Νιούκαστλ – Άρσεναλ (15:30)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Μπρομ (18:00)

Δευτέρα (16/04)

Γουέστ Χαμ – Στόουκ (22:00)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από