Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Τόσα ζητάει για τον Πογκμπά

Πρόθυμη να πουλήσει τον Πολ Πογκμπά το προσεχές καλοκαίρι δείχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ.

Οι σχέσεις μεταξύ Ζοσέ Μουρίνιο και Πολ Πογκμπά τους τελευταίους μήνες είναι κακές. Πολύ κακές. Τόσο που ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να ξεφορτωθεί το προσεχές καλοκαίρι τον Γάλλο χαφ, όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ.

Από την άλλη ο έμπειρος μέσος θέλει να φύγει από τους Κόκκινους Διαβόλους, γιατί πιστεύει πως παίζουν πολύ αμυντικό ποδόσφαιρο, κάτι για το οποίο κατηγορεί τον «Special One», με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγάλει στο γήπεδο όλο το ταλέντο του.

Έτσι, δεν αποκλείεται μέσα στο καλοκαίρι ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους να ψάξει για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό θα πρέπει όποια ομάδα τον θέλει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Και αυτό γιατί η Γιουνάιτεντ δεν δείχνει διατεθειμένη να τον πουλήσει για λιγότερα από 140 εκατομμύρια λίρες, αφού τον Αύγουστο του 2016 για χάρη του έδωσε περίπου 120 εκατομμύρια ευρώ στη Μεγάλη Κυρία για να τον φέρει στο Ολντ Τράφορντ.

Αυτό επιθυμεί άλλωστε και ο Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να κάνει μεταγραφές που κοστίζουν πολλά «χαρτιά» και μία πιθανή «θυσία» του Πογκμπά να είναι αρκετή, ώστε να του δώσει στα χέρια τα απαραίτητα «όπλα» για να ρίξει τη Μάντσεστερ Σίτι από το θρόνο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από