Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-4

Περίπατος στο Σεντ Μέρις Στέιντιουμ για την Μάντσεστερ Σίτι που διέλυσε την Σαουθάμπτον με 4-1 και παραμένει στο κυνήγι της Άρσεναλ για την πρωτιά της Premier League.

Αγριεμένοι οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδίολα, ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο μέρος και επικράτησαν με 4-1 της ουραγού Σαουθάμπτον με τους Χάαλαντ και Γκρίλις να κινούν τα νήματα για τους Πολίτες.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έδειξε έλεος στη Σαουθάμπτον, επικρατώντας με 4-1, στο Saint Mary’s, χάρη σε δύο γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ με τα οποία έφτασε τα 30 στην Premier League, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής. O άνθρωπος… γκολ της Σίτι ξεπέρασε τον τραυματισμό στη βουβωνική χώρα που τον είχε αφήσει εκτός στη νίκη με το ίδιο σκορ (4-1) επί της Λίβερπουλ το περασμένο Σάββατο.

Διαβάστε επίσης: Αυτά μόνο στο Μπαλτακιστάν! Η ΕΠΟ ανακοίνωσε επίσημα τελικό στη Λευκωσία αλλά ο Μπαλτάκος τώρα λέει ότι δεν είναι σίγουρο λόγω αστυνομίας!

Η Σίτι προηγήθηκε με γκολ του Νορβηγού στράικερ μετά από ασίστ του Ντε Μπρόινε στο 45’. Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο Τζακ Γκρίλις που έκανε το 2-0 στο 58’ και δημιούργησε το 3-0 για λογαριασμό του Χάαλαντ στο 68’. Ο Μάρα μείωσε στο 72’ αλλά ο Άλβαρες μόλις πέντε λεπτά από όταν μπήκε στο ματς αντικαθιστώντας τον Χάαλαντ, διαμόρφωσε με πέναλτι το τελικό 4-1 στο 74’, κόβοντας κάθε βλέψεις των γηπεδούχων να ξαναμπούν στο ματς.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασε τους 67 βαθμούς και παραμένει στη δεύτερη θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, ενώ η ουραγός Σαουθάμπτον παρέμεινε στους 23 βαθμούς.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από