Γουίλσιρ : «Όλα είναι ανοιχτά, περιμένω τον νέο προπονητή»

Ο Τζακ Γουίλσιρ μίλησε για το μέλλον του στην Άρσεναλ και τόνισε πως όλα είναι ανοιχτά, διότι περιμένει να μάθει και τον νέο προπονητή των κανονιέρηδων.

Ο Τζακ Γουίλσιρ θέλει να παραμείνει στην Άρσεναλ και ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο του, το οποίο εκπνέει τον Ιούνιο. Ο 26χρονος Άγγλος διεθνής μέσος, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Μπόρνμουθ δανεικός, επέστρεψε φέτος στην Άρσεναλ και έχει κάνει θετικές εμφανίσεις.

Σύμφωνα, με τα βρετανικά ΜΜΕ η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου του προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2022, για να τον κρατήσει στο δυναμικό της, αλλά η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται και του προσφέρει τετραετές συμβόλαιο.

Σκοπός της είναι να προσφέρει στον διεθνή άσο 90.000 λίρες την εβδομάδα, όσα δηλαδή λαμβάνει αυτή τη στιγμή, αλλά ο Γουίλσιρ, μέσω του περιβάλλοντος του, δηλώνει πως όλα είναι ανοικτά.

«Όλα παραμένουν στο ίδιο σημείο. Ακόμη μιλάμε πάντως. Βέβαια δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο νέος προπονητής, όμως πιστεύω ότι κάτι μπορεί να γίνει. Πάντως δεν έχω σκεφτεί το πώς θα είναι αν φύγω από την Αρσεναλ. Όλα είναι ανοικτά», ανέφερε ο Άγγλος διεθνής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από