Άρσεναλ : Η ενδεκάδα της στο πρώτο και στο τελευταίο εντός έδρας ματς του Βενγκέρ (pics)

Ο Αρσέν Βενγκέρ θα προπονήσει την Άρσεναλ μπροστά στο κοινό της για τελευταία φορά και οι «κανονιέρηδες» παρουσίασαν την πρώτη και την τελευταία ενδεκάδα που έχει επιλέξει ο Αλσατός σε αυτά τα 22 χρόνια.

Η Άρσεναλ αγωνίζεται κόντρα στην Μπέρνλι σε λίγη ώρα (18:30) και το παιχνίδι αυτό είναι σημαδιακό, καθώς ο Αρσέν Βενγκέρ θα προπονήσει τους «κανονιέρηδες» για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό τους.

Ο Αλσατός τεχνικός αποχωρεί μετά από 22 χρόνια στον πάγκο της Άρσεναλ και η ομάδα του Λονδίνου μοιράστηκε μέσω twitter τη σημερινή ενδεκάδα της ομάδας (στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος), αλλά κι εκείνη που είχε επιλέξει ο Βενγκέρ στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι.

Παίκτες θρύλοι για τους «κανονιέρηδες» είχαν παραταχθεί για να αντιμετωπίσουν την Κόβεντρι (19/10/1996), τότε, με τον Βενγκέρ να έχει επιλέξει τους: Σίμαν, Ντίξον, Άνταμς, Μπόουλντ, Γουίντερμπερν, Κιόν, Μέρσον, Βιεϊρά, Πλατ, Χάρτσον, Ράιτ.

Τώρα, στο τελευταίο του παιχνίδι μπροστά στο κοινό της Άρσεναλ, ο Βενγκέρ έχει επιλέξει τους: Τσεχ, Μπεγιερίν, Τσέιμπερς, Μαυροπάνος, Κολάσινατς, Τζάκα, Γουίλσιρ, Μχιταριάν, Ιγουόμπι, Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ

…and here’s how we line up for his final home game ?#AFCvBFC pic.twitter.com/UBp12N7dzX

— Arsenal FC (@Arsenal) 6 Μαΐου 2018

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από