Ανανέωσε με την Μάντσεστερ Σίτι ο Μπερνάρντο Σίλβα

Ο Μπερνάρντο Σίλβα φαίνεται πως έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του πρόσφερε η Μάντσεστερ Σίτι.

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού ήταν σίγουρα ο Μπερνάρντο Σίλβα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τράβηξε το ενδιαφέρον των Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν αλλά ο ίδιος επέμεινε και προτίμησε να παραμείνει στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η Μάντσεστερ Σίτι έσπευσε για να του ανανεώσει το συμβόλαιο, πράγμα που εν τέλει πέτυχε συμφωνώντας σε ένα deal που θα τον κρατήσει στο Νησί μέχρι το 2026. Μάλιστα η συμφωνία περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 50 εκατ. ευρώ, που σημαίνει ότι αν κάποιος θέλει να τον αποκτήσει θα πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ένας λόγος που αποφάσισε να μείνει ο Σίλβα στην ομάδα είναι επειδή θέλει να κερδίσει τρόπαια. Και πως να μην σκεφτεί κάτι τέτοιο μετά την εξαιρετική περσινή σεζόν…

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική κίνηση η οποία υποδηλώνει πως ο Πεπ είναι διατεθειμένος να διατηρήσει τον κορμό που έχει χτίσει εδώ και πολλά χρόνια. Από το καλοκαίρι του 2017 ο Σίλβα έχει καταγράψει 311 συμμετοχές με 56 γκολ και 60 ασίστ. Επίσης έχει κατακτήσει 1 Champions League, 5 Premier League, 4 League Cup, 2 FA Cup και 2 Super Cup Αγγλίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από