Έβερτον : «Κανένα θέμα με Μιραλάς», δήλωσε ο Άνσγουορθ

Ξεκάθαρος ήταν ο Ντέιβιντ Άνσγουορθ σχετικά με τον Κέβιν Μιραλάς και την Έβερτον, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και όσα έχουν γραφτεί είναι λανθασμένα

Ο Ντέιβιντ Άνσγουορθ ξεκαθάρισε ότι και ο Κέβιν Μιραλάς αλλά και ο Μόργκαν Σνίντερλεν είναι αφοσιωμένοι στην Έβερτον και διέψευσε τα σενάρια που τους ήθελαν να έχουν… θέμα με τα «Ζαχαρωτά».

Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο περιστατικό: «δεν υπάρχει τίποτα, ειλικρινά μπορώ να σας διαβεβαιώσω».

 Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχω δει την συγκεκριμένη ιστορία και πολλά από όσα έχουν γραφτεί είναι εντελώς λανθασμένα. Είδα τα σχόλια και των δύο παικτών, τους οποίους στηρίζω πλήρως. Είναι κάτι που δημιουργήθηκε από το τίποτα.

Και στους δύο δόθηκε η επιλογή να ολοκληρώσουν την προπόνηση και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Είμαστε σε μια εποχή που δεν μπορείς ούτε να φτερνιστείς χωρίς κάποιος να το μάθει.

Όχι, δεν έχω καμία αμφιβολία για την αφοσίωση τους στον σύλλογο. Ξέρω ότι είναι 100% εδώ. Αν δεν ήταν στην ομάδα θα ήταν σίγουρα απογοητευμένοι – ίσως αυτό να το θέλατε. Δεν υπάρχει τίποτα όμως, ειλικρινά.

Μπορώ να διαβεβαιώσω όλους τους οπαδούς της Έβερτον ότι και οι δύο παίκτες είναι απόλυτα αφοσιωμένοι σε αυτό τον σπουδαίο σύλλογο. Δεν υπάρχει κανένα θέμα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από