Πλήγμα με Μάτιτς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πλήγμα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θα χάσει τον Νεμάνια Μάτιτς τουλάχιστον στις πρώτες αγωνιστικές της Premier League.

Άσχημα νέα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δη για τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ένας εκ των βασικών ποδοσφαιριστών του, ο Νεμάνια Μάτιτς, θα χάσει την έναρξη της σεζόν στην Premier League στις 10 Αυγούστου και μερικές από τις πρώτες αγωνιστικές.

Ο Σέρβος αμυντικός μέσος επέστρεψε τραυματίας από τις διακοπές και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ στις δηλώσεις του ο 55χρονος Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως δεν γνωρίζει το ακριβές διάστημα για το οποίο θα μείνει εκτός δράσης ο 29χρονος.

Ο Μάτιτς συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας, τερματίζοντας στην 3η θέση του 5ου ομίλου, κάτω από τις Βραζιλία και Ελβετία με τρεις βαθμούς.

Η μεταγραφή του στους «κόκκινους διαβόλους» πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι 2017, κατόπιν αιτήματος του Μουρίνιο και έναντι περίπου 45.000.000 ευρώ προς την Τσέλσι. Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 49 εμφανίσεις και 2 γκολ, όταν αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από