Κοντά σε Μπέρνλεϊ ο Τζο Χαρτ

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να μην είναι στα πλάνα του προπονητή της ομάδας Πεπ Γκουαρντιόλα και κατά πάσα πιθανότητα, νέα του ομάδα θα είναι η Μπέρνλι

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζο Χαρτ από τη Μάντσεστερ Σίτι είναι η Μπέρνλι, με ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ. Ο Άγγλος τερματοφύλακας βρίσκετε εκτός πλάνων του προπονητή της ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλαμ από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο Ισπανός το 2016. Τις δύο προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε στην Τορίνο και τη Γουέστ Χαμ αντίστοιχα.

Απ’ ότι όλα δείχνουν η Μπέρνλι θα είναι η νέα ομάδα του 31χρονου τερματοφύλακα. μετά τον τραυματισμό του βασικού της τερματοφύλακα, Νικ Πόουπ, στον ώμο η Μπέρνλι αναγκάζεται να αποκτήσει τερματοφύλακα και ο Χαρτ είναι μία εξαιρετική λύση. Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Πόουπ «έφαγε» τη θέση του Χαρτ στο Μουντιάλ και τώρα είναι ο λόγος που ο Χαρτ θα πάρει μεταγραφή.

Το ότι ο Γκουαρντιόλα δεν έχει τον Άγγλο γκολκίπερ στα πλάνα του δεν σημαίνει ότι ο Χαρ έπαψε να είναι ένας εκπληκτικός τερματοφύλακας. Η ένσταση του Ισπανού προπονητή για την τεχνική κατάρτιση του Χαρτ και το παιχνίδι με την μπάλα είναιο λόγος που είναι «ανεπιθύμητος» στο Μάντσεστερ.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν αναλάβει τη Σίτι ο Πεπ, ο Τζο Χαρτ ήταν ο βασικός της τερματοφύλακας και μάλιστα θεωρούνταν από τους καλύτερους του κόσμου. Αυτό δεν γίνεται να έχει διαγραφεί από το DNA, το μυαλό και το σώμα του Χαρτ και η Μπέρνλι είναι η ευκαιρία του να αποδείξει πολλά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από