Τότεναμ-Φούλαμ 3-1

Με τον Κέιν να σπάει την κατάρα που δεν τον άφηνε να σκοράρει το Μήνα Αύγουστο η Τότεναμ έκανε το 2/2 και βρίσκετε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Με νίκες συνέχισαν οι Έβερτον, Λέστερ και Μπόρνμουθ

Η Τότεναμ μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στη νεοφώτιστη Φούλαμ, αλλά τελικά επικράτησε με 3-1. Στο πρώτο ημίχρονο οι «Σπερς» ήταν καλοί σε ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό και έχασε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει. Η Φούλαμ από την άλλη δεν κλείστηκε και με την ποιότητα που διαθέτει έπαιξε στα ίσια το ματς. Η Τότεναμ πήρε κεφάλι στο σκορ λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο με ένα φανταστικό πλασέ του Λούκας Μόουρα στο 43’.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον έλεγχο του αγώνα και κυριολεκτικά να κλείνουν τους γηπεδούχους στα καρέ τους στα πρώτα 20 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Η Φούλαμ βρήκε την ισοφάριση στο 52’ με τον Σέρβο επιθετικό Αλεξάντρ Μίτροβιτς.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο άλλαξε το σύστημα σε 4-2-3-1 και τα έπαιξε όλα για όλα. Από το 70’ και μετά η Τότεναμ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και μετέφερε το παιχνίδι στην περιοχή της Φούλαμ. Με την πίεση να είναι ασφυκτική και το γκολ να φαίνεται ότι έρχεται, οι «Σπερς» βρήκαν το 2-1 με μία «φαουλάρα» του Κίεραν Τρίπιερ στο 74ο λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα ο Χάρι Κέιν έσπασε την κατάρα του Αυγούστου και κλείδωσε τη δεύτερη νίκη της Τότεναμ στο φετινό Πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τότεναμ: Γιορίς, Βερτόνγκεν, Αλντερβάιρελντ, Τρίπιερ, Ντέιβις, Σάντσες (63′ Ντεμπελέ), Ερικσεν, Λούκας, Αλι, Ντάιερ (73′ Λαμέλα), Κέιν (89′ Γουίνκς)

Φούλαμ: Φάμπρι, Λε Μαρσάντ, Μπράιαν (85′ Κρίστι), Τσέιμπερς, Μενσά, Κέρνι (73′ Γιόχανσεν), Σέρι, Ανγκισά, Σεσενιό, Μίτροβιτς, Καμαρά (88′ Σίρλε)

Στα υπόλοιπα παιχνίδια των 17:00 η Έβερτον του Μάρκο Σίλβα επικράτησε της Σαουθάμπτον με 2-1 με τον Βραζιλιάνο Ριτσάρλισον να βρίσκει δίχτυα για άλλη μια φορά. Η Λέστερ νίκησε εύκολα εντός έδρας τη νεοφώτιστη Γουλβς, ενώ η Μπόρνμουθ έκανε το διπλό στην έδρα της Γουέστ Χαμ με 1-2, αν και τα «σφυριά» προηγήθηκαν με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ

Κάρντιφ-Νιουκάστλ 0-0

Έβερτον-Σαουθάμπτον 2-1 (15′ Γουόλκοτ, 31′ Ριτσάρλισον- 54′ Ινγκς)

 

Λέστερ-Γουλβς 2-0 (29′ Ντόχερτι αυτ., 45′ Μάντισον)

Τότεναμ-Φούλαμ 3-1 (43′ Μόουρα, 74′ Τρίπιερ, 77′ Κέιν-52′ Μίτροβιτς)

Γουέστ Χαμ-Μπόρνμουθ (33′ Αρναούτοβιτς πεν.-60′ Γουίλσον, 66′ Κουκ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από