Σύμφωνα με την «Equipe» η Άρσεναλ είναι σε πολύ καλό δρόμο για την απόκτηση του Βίκτορ Γιόκερες που είναι θετικός στην προοπτική των «κανονιέρηδων».
Θα γίνει «κανονιέρης» ο Βίκτορ Γιόκερες; Έτοιμη για την «βόμβα» του καλοκαιριού εμφανίζει την Άρσεναλ η «Equipe», με τον σέντερ φορ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να… φτιάχνει βαλίτσες για Λονδίνο.
Ο Σουηδός επιθετικός δεν θέλει να ξαναπαίξει για την πορτογαλική ομάδα, μάλιστα αρνείται να πάρει μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία και όπως αναφέρει το κορυφαίο γαλλικό Μέσο, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Άρσεναλ.
Διαβάστε επίσης: «Κατέθεσε πρόταση σε ψηλό από το NBA ο Ολυμπιακός» (pic, vid)
Ο Γιόκερες φέρεται να έχει ενημερώσει τους εκπροσώπους του πως επιθυμεί να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα που θεωρείται βέβαιο ότι θα τα βρει με τον παίκτη.
Ο αθλητικός διευθυντής των Λονδρέζων, Αντρέα Μπέρτα, πιστεύει πως μέσα από τις συζητήσεις με τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ θα βρεθεί η χρυσή τομή κοντά στα 70 εκατ. ευρώ.
Arsenal, qui avance sur le dossier Viktor Gyökeres, pourrait frapper fort lors du mercato et s’offrir les moyens de son énorme ambition pour la saison prochaine. Il pense aussi à Maghnes Akliouche. https://t.co/8IsM7vArsO pic.twitter.com/blDEvrAL6e
— L’Équipe (@lequipe) July 1, 2025