Τρελαίνει κόσμο η Άρσεναλ: «Οριστική συμφωνία με Γιόκερες»

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Άρσεναλ τα έχει βρει σε όλα με τον Βίκτορ Γιόκερες - Τι αποκαλύπτει ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Η Άρσεναλ κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, αφού μετά την απόκτηση του Μάρτιν Θουμπιμέντι, τα έχει βρει σε όλα και με τον Βίκτορ Γιόκερες.

Αυτό αποκάλυψε το απόγευμα της Κυριακής (6/7) ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με τον Ιταλό δημοσιογράφο να αναφέρει πως ο παίκτης και ο αγγλικός σύλλογος έχουν συμφωνήσει στις λεπτομέρειες του συμβολαίου και πως το μόνο που απομένει είναι να τα βρουν και οι ομάδες μεταξύ τους, με τον Σουηδό στράικερ να έχει ενημερώσει τη Σπόρτινγκ για τις προθέσεις του.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Επιστρέφει για να φύγει ο Κοτάρσκι…

Όσα αναφέρει ο Ρομάνο για Γιόκερες και Άρσεναλ

«Περισσότερα νέα για τον Βίκτορ Γιόκερες. Ο Γιόκερες κατέληξε σε ΑΠΟΛΥΤΗ συμφωνία με την Άρσεναλ για τους όρους του συμβολαίου και ενημέρωσε την Σπόρτινγκ για την επιθυμία του να ενταχθεί στην Άρσεναλ. Δεν υπάρχει πρόθεση να συζητήσει άλλες επιλογές, απλώς θα προχωρήσει η ομάδα με την Άρσεναλ το συντομότερο δυνατό. Η συμφωνία είναι σε εξέλιξη», αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από