Η Έβερτον ανακοίνωσε τον Τζακ Γκρίλις με ένα βίντεο με τις χαρακτηριστικές κατεβασμένες κάλτσες του Άγγλου σταρ.
Η Έβερτον έκανε την υπέρβαση με την απόκτηση του Τζακ Γκρίλις από την Μάντσεστερ Σίτι, την οποία ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα (12/8).
Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε ως δανεικός με οψιόν αγοράς. Αν η Έβερτον θέλει να τον αποκτήσει το επόμενο καλοκαίρι θα πρέπει να πληρώσει την ρήτρα η οποία έχει οριστεί στα 50 εκατομμύρια ευρώ.
Διαβάστε επίσης: Οι σίγουροι του Σπανούλη και τα… ερωτηματικά ενόψει Eurobasket (vids)
Η μεταγραφή έρχεται σε μια ιστορική σεζόν για τα «ζαχαρωτά» τα οποία θα παίξουν για πρώτη χρονιά στο νεότευκτο γήπεδο της ομάδας, έχοντας και πάλι τον Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο.
Ο 29χρονος Άγγλος εξτρέμ, γνωστός για το ιδιαίτερο στυλ του στο παιχνίδι και το χαρακτηριστικό του να κατεβάζει τις κάλτσες του, πηγαίνει στα «ζαχαρωτά» σε μια κρίσιμη καμπή για την ομάδα του Λίβερπουλ.
Socks down. ✅ pic.twitter.com/RT9gpzv5Td
— Everton (@Everton) August 12, 2025
Στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου για τον Άγγλο ενδιαφέρθηκε και η Λεβερκούζεν, όμως αυτή η περίπτωση δεν προχώρησε με τον παίκτη να παραμένει κάτοικος Αγγλίας, φορώντας την φανέλα της Έβερτον.