Συγκινητικές στιγμές πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Μπόρνμουθ στο «Ανφιλντ», το οποίο τίμησε τη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα και του Αντρέ Σίλβα.
Υπό φυσιολογικές συνθήκες το βράδυ της Παρασκευής ο Ντιόγκο Ζότα θα βρισκόταν στο «Ανφιλντ» για το παιχνίδι της πρεμιέρας της Premier League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Μπόρνμουθ.
Το τροχαίο δυστύχημα της 3ης Ιουλίου όμως έβαλε τέλος στη ζωή του άσου των «reds» και σε εκείνη του αδερφού του, Αντρέ Σίλβα, που βρισκόταν επίσης στο αυτοκίνητο.
Διαβάστε επίσης: Ο Παναθηναϊκός προχωρά με Ουναΐ και Ταμπόρδα
Κανείς βέβαια στην ομάδα δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τον Ζότα και πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης ο κόσμος της ομάδας τίμησε την μνήμη των δύο αδικοχαμένων αδερφών.
— Liverpool FC (@LFC) August 15, 2025
Οι οπαδοί της Λίβερπουλ δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό κορεό αφιερωμένο στους Ζότα και Σίβα ενώ όλοι μαζί τραγουδούσαν συγκινημένοι το «You’ll Never Walk Alone». Κατά τη διάρκεια της σιγής ενός λεπτού οι παίκτες ήταν βουρκωμένοι και στο γήπεδο επικρατούσε απόλυτη ησυχία.
Ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές για όλους ενώ θυμίζουμε πως σε όλα τα ματς της πρεμιέρας θα τηρηθεί ενός λεπτού λιγή ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια.
An impeccably observed period of silence for Diogo and Andre ❤️ pic.twitter.com/0wxIkod0XH
— Liverpool FC (@LFC) August 15, 2025