Κάρντιφ – Άρσεναλ 2-3

Με σκόρερ και πρωταγωνιστές τους Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ, η Άρσεναλ πήρε δύσκολη νίκη με 3-2 στην έδρα της Κάρντιφ, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Η Άρσεναλ πανηγύρισε σπουδαία και δύσκολη νίκη με 3-2 κόντρα στην Κάρντιφ στην έδρα της δεύτερης. με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να αγωνίζεται ξανά στην αρχική ενδεκάδα των Κανονιέρηδων.

Ο Μουστάφι ήταν εκείνος που έγραψε το 1-0 με καρφωτή κεφαλιά στο 12′, ενώ ο Καμαράσα ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με δυνατό σουτ εντός περιοχής, αν και η ομάδα του Ουνάι Έμερι πατούσε εμφανώς καλύτερα στο χορτάρι και έχασε κάμποσες ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά της στο πρώτο μισό του αγώνα.

Ο Ομπαμεγιάνγκ έβαλε εκ νέου την Άρσεναλ σε θέση οδηγού στο 62′ με πανέμορφο πλασαριστό σουτ. Ο Γουόρντ έφερε το ματς στο 2-2 με εξαιρετική κεφαλιά στο 70′, ωστόσο στο 81′ ήρθε ο Λακαζέτ για να μετουσιώσει σε γκολ την πίεση της Άρσεναλ, γράφοντας το τελικό 3-2 με δυνατό σουτ από πλάγια θέση.

Η ενδεκάδα της Άρσεναλ: Τσεχ, Παπασταθόπουλος, Μουστάφι, Μπεγερίν, Μονρεάλ, Τσάκα, Γκουεντουζί, Ράμσεϊ, Ομπαμεγιάνγκ, Οζίλ, Λακαζέτ.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από