Oπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που περιμένει 5 συνεχόμενες νίκες από την ομάδα του για να κουρευτεί έχει φτάσει στη 348η ημέρα και παραμένει ακόμα ακούρευτος.
Ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε στόχο να κόψει τα μαλλιά του όταν η ομάδα του καταφέρει να κάνει πέντε συνεχόμενες νίκες, ωστόσο παραμένει σχεδόν έναν χρόνο ακούρευτος.
Ο Φρανκ Άιλετ ξεκίνησε αυτό το «challenge» στις 6 Οκτωβρίου του 2024, όπου και το μοιράστηκε στο προσωπικό του προφίλ στο instagram, κι έκτοτε μακραίνει τα μαλλιά του, καθώς η ομάδα του δεν έχει καταφέρει να κάνει το σερί που θέλει.
Το μαλλί του πλέον θυμίζει… Φελαϊνί κι όπως είπε κι ο ίδιος στο «The Athletic», «Ήθελα απλά να κάνω κάτι που θα έφερνε γέλιο με κάποιον τρόπο στους ανθρώπους που περνάνε δύσκολη περίοδο, αλλά ειλικρινά δεν περίμενα να φτάσει όσο μακριά έχει φτάσει».
Δείτε το βίντεο από την 348η μέρα:
Η πρώτη μέρα του «challenge»
Με την εικόνα που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ, ο οπαδός των κόκκινων διαβόλων ενδέχεται να αργήσει για αρκετό καιρό ακόμα να κοντύνει τα μαλλιά του, καθώς δεινοπαθεί να κάνει δύο συνεχόμενες νίκες, πόσο μάλλον να κάνει πέντε σερί.