«Ο Σωκράτης έκανε αισθητή την παρουσία του»

Η επίσημη ιστοσελίδα των «κανονιέρηδων» έκανε ιδιαίτερη μνεία στην απόδοση του Έλληνα αμυντικού, στο χθεσινό παιχνίδι με τη Νιούκαστλ

Η Άρσεναλ πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Νιούκαστλ με 2-1 και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο Σεντ Τζέιμς Παρκ. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός ήταν στο βασικό σχήμα των λονδρέζων και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην απόδοση του Παπασταθόπουλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά.

«Ο Σωκράτης ξέρει να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία όταν του παρουσιαστεί κι αυτό ακριβώς έκανε και στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ. Ο Σωκράτης είχε καίριες επεμβάσεις στο παιχνίδι όπως για παράδειγμα οι φάσεις με τον Μέρφι και τον Ρίτσι. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο έκανε αισθητή την παρουσία του». Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως και ο προπονητής της Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από