Ο Γιαρμολένκο έριξε την πρώτη «γροθιά» στην Έβερτον του Σίλβα (vids)

Ο Αντρέι Γιαρμολένκο ήταν εκπληκτικός απέναντι στην Έβερτον και η Γουέστ Χαμ υποχρέωσε τον Μάρκο Σίλβα στην πρώτη ήττα του στον πάγκο των Ζαχαρωτών.

Ο Αντρέι Γιαρμολένκο έβαλε τις… μηχανές σε λειτουργία, σκόραρε δύο φορές κόντρα στην Έβερτον και η Γουέστ Χαμ πανηγύρισε μεγάλο «διπλό» στην έδρα της ομάδας του Μάρκο Σίλβα (1-3)! Πρόκειται για το πρώτο ισχυρό πλήγμα των Ζαχαρωτών υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου προπονητή, με τα Σφυριά, μάλιστα, να πετυχαίνουν την παρθενική νίκη τους στη φετινή Premier League.

Ο Ουκρανός επιθετικός άνοιξε το σκορ όντας ο τελικός αποδέκτης σε πολύ ωραία αντεπίθεση της ομάδας του, ενώ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με υποδειγματικό πλασαριστό σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Σίγκουρσον μείωσε το σκορ με άψογη κεφαλιά στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και ο Αρναούτοβιτς πλάσαρε για το τελικό 1-3 μισή ώρα πριν τη λήξη του ματς, «σφραγίζοντας» ουσιαστικά τους τρεις βαθμούς.

Στο άλλο ματς της ίδιας ημέρας, η Γουλβς κέρδισε την παραπαίουσα Μπέρνλι, η οποία έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα στη φετινή σεζόν και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Ραούλ Χιμένεθ στο 61ο λεπτό και οι Λύκοι ανέβηκαν στην ένατη θέση της Premier League.

Δείτε τα στιγμιότυπα των αναμετρήσεων:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από