Βόμβα με Πάλμερ: «Θέλει να φύγει από την Τσέλσι και να επιστρέψει στο Μάντσεστερ»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κόουλ Πάλμερ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το Λονδίνο, για να μετακομίσει στο Μάντσεστερ και τους Κόκκινους Διαβόλους.

Τις τελευταίες ώρες, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Κόουλ Πάλμερ, δεν αντέχει άλλο την ζωή στο Λονδίνο και θέλει να επιστρέψει στο Μάντσεστερ.

Ο Άγγλος διεθνής αποχώρησε από την Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα τον Σεπτέμβρη του 2023 για λογαριασμό της Τσέλσι, μια μεταγραφή που κόστισε 50 εκατομμύρια στους Λονδρέζους.

Διαβάστε επίσης: Ο Κιν δεν θέλει να βλέπει τον Κάρικ και ο λόγος είναι η γυναίκα του και ο… Ολυμπιακός! (vids)

Τρία χρόνια αργότερα, ο 23χρονος επιθυμεί να επιστρέψει στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, όμως η μόνη ομάδα που θέλει να αγωνιστεί είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν δέχεται να επιστρέψει στους «Πολίτες», όσο ο Γκουαρντιόλα παραμένει στον πάγκο τους.

Ο προπονητής του βέβαια, ισχυρίζεται πως είναι πολύ χαρούμενος στο Στάμφορντ Μπριτζ και είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια στην ομάδα, τόσο τώρα, όσο και για το μέλλον.

Ο Πάλμερ έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι το 2033, πράγμα που σημαίνει ότι η ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Γιουνάιτεντ δεν είναι εύκολη. Οι «Μπλε» θα ζητήσουν πάνω από 100 εκατομμύρια για να αφήσουν το «10» τους να φύγει και η ομάδα του Μάικλ Κάρικ έχει ήδη παίκτη στην θέση αυτή, τον αρχηγό της, Μπρούνο Φερνάντες.

Ίσως αν αποχωρήσει ο Πορτογάλος το καλοκαίρι από το Ολντ Τράφορντ, με δημοσιεύματα να συνδέουν το όνομά του με την Σαουδική Αραβία, τότε δεν αποκλείεται ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ να επιχειρήσει μια τέτοια κίνηση, όπου θα φέρει έναν από τους καλύτερους Άγγλους παίκτες στο Μάντσεστερ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από