Τα έχει… 50 ο Ντάνιελ Στάριτζ

Ο Ντάνιελ Στάρτιτζ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Τσέλσι και έγινε μέλος ενός πολύ κλειστού κλαμπ στην ιστορία των «κόκκινων»

Το περασμένο Σάββατο, η Λίβερπουλ βρέθηκε πολύ κοντά στην πρώτη της ήττα στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ο Ντάνιελ Στάριτζ με ένα εκπληκτικό γκολ, έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του απέναντι στην Τσέλσι.

Αυτό ήταν το γκολ νούμερο 50 για τον Άγγλο επιθετικό, αριθμό τον οποίο έχουν φτάσει μόνο 6 ποδοσφαιριστές στην ιστορία της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ, δηλαδή από την σεζόν 1992-1993 μέχρι και σήμερα. Ο πρώτος που το κατάφερε ήταν ο Ρόμπι Φάουλερ, ενώ τον ακολούθησαν με χρονική σειρά οι Μάικλ Όουεν, Στίβεν Τζέραρντ, Φερνάντο Τόρες, Ντιρκ Κάουτ και Λουίς Σουάρεζ.

Ο σύλλογος του Μέρσεσαϊντ μάλιστα, πανηγύρισε το γκολ, αλλά και το επίτευγμα του 29χρονου, με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο twitter.

Δείτε το χαρακτηριστικό tweet:

 

Ο Στάριτζ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ, στις 13 Ιανουαρίου του 2013 με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ», περνώντας ως αλλαγή στο 46′ στην θέση του Λούκας Λέιβα. Χρειάστηκε μόλις 12 λεπτά για να πετύχει το παρθενικό του γκολ με την Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα, χωρίς όμως η ομάδα του να αποφύγει την ήττα, καθώς ηττήθηκε με 2-1.

Έπειτα από 5,5 χρόνια, όπου μεσολάβησαν πολλοί τραυματισμοί και ένας εξάμηνος δανεισμός στην Γουέστ Μπρομ, ο Στάριτζ φτάνει τα 50 γκολ και μπαίνει σε ένα κλειστό κλαμπ, πλάι σε κάποιους από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία του συλλόγου.

Θυμηθείται το πρώτο γκολ του με την φανέλα της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα:

 

Και το ιστορικό νούμερο 50:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από