«Βρήκε τον αντικαταστάτη του Σαλάχ στην Μπουντεσλίγκα η Λίβερπουλ»

Τον αντικαταστάτη του Μοχάμεντ Σαλάχ φαίνεται πως έχει βρει η Λίβερπουλ. Τα βλέμματα έχουν στραφεί στον Γιάν Ντιομαντέ της Λειψίας.

Η Λίβερπουλ συνεχίζει στην αναζήτηση του ποδοσφαιριστή που θα αντικαταστήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ την προσεχή σεζόν και φαίνεται πως έχει καταλήξει κάπου! Εξετάζει μια αρκετά δύσκολη περίπτωση, παίκτη της Bundesliga.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Florian Plattenberg, ο Γιαν Ντιομαντέ είναι ο νούμερο ένα στόχος για τη Λίβερπουλ, ώστε να αντικαταστήσει τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ. Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού αρέσει πολύ στους «reds», όμως η Λειψία έχει άλλη γνώμη.

Διαβάστε επίσης: «Δεν το κουνάει… από την Λίβερπουλ ο Σλοτ»

Εκτός της Λίβερπουλ, υπάρχει και η Παρί Σεν Ζερμέν που τον θέλει. Αμφότερες, πρέπει να δώσουν τουλάχιστον 100 εκατομμύρια, ώστε να έχουν ελπίδες!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από