Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ έστειλε sms στήριξης στον Μουρίνιο!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είδε πριν το ματς με τη Νιούκαστλ να φουντώνουν τα σενάρια περί αποχώρησης του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως αποκάλυψε πως δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, διότι είχε λάβει μήνυμα εμπιστοσύνης και στήριξης στο κινητό από τη διοίκηση.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φαινόταν ότι ήταν με την πλάτη στον τοίχο τον τελευταίο καιρό και πως ήταν θέμα χρόνου η απομάκρυνση του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως ο Πορτογάλος αποκάλυψε κάτι που άλλαξε τα πάντα πριν το ματς με τη Νιούκαστλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε ότι το βράδυ της Παρασκευής φούντωσαν τα σενάρια απόλυσης του, ενώ κυκλοφόρησε σαν επιβεβαιωμένη είδηση πως θα αποχωρήσει μετά το παιχνίδι με τις καρακάξες. Όμως σε δηλώσεις που έκανε ο ίδιος ο προπονητής των κόκκινων διαβόλων αποκάλυψε ότι έλαβε μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης από την ίδια τη διοίκηση του συλλόγου, η οποία έστειλε το συγκεκριμένο sms το βράδυ όπου όλα τα ΜΜΕ είχαν βουίξει για αποχώρηση του, με τον Μουρίνιο να τονίζει μάλιστα πως ακόμη και ο ίδιος θα το είχε πιστέψει αν δεν τον είχαν καθησυχάσει οι διοικητικοί παράγοντες του αγγλικού συλλόγου

«Αυτοί που διαβάζουν τις εφημερίδες και είναι μέσα στα social media, νόμιζαν πως ίσως είχα φύγει. Αν δεν είχα λάβει sms στήριξης από το διοικητικό συμβούλιο θα ήμουν και εγω πεπεισμένος για την απόλυσή μου. Είμαι 55 ετών είναι η πρώτη φορά που βλέπω τέτοιο κυνήγι. Μπορώ να το αντιμετωπίσω και να ζήσω με αυτό» είπε ο Πορτογάλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από