Καντονά: «Αγαπάω τον Μουρίνιο, αλλά πρέπει να παίξει πιο επιθετικά»

Ο Ερίκ Καντονά παραδέχτηκε πως δεν απολαμβάνει ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο που παίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τόνισε πως εμπιστεύεται και αγαπάει τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Η αμυντική φιλοσοφία του Ζοσέ Μουρίνιο δεν ταιριάζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Ερίκ Καντονά, ο οποίος προέτρεψε τον Πορτογάλο τεχνικό να αφήσει το «χειρόφρενο» και να παίξει πιο επιθετικά.

Παράλληλα, ο πρώην παίκτης των Κόκκινων Διαβόλων τόνισε πως αγαπάει τον Μουρίνιο και πιστεύει ότι θα κατακτήσει τρόπαια με την ομάδα του.

«Η Γιουνάιτεντ πάντα έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο και απολάμβανε τα παιχνίδια ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Είναι η φιλοσοφία του συλλόγου τέτοια, είναι κάτι πολύ δυνατό, είναι το δημιουργικό παιχνίδι, οι πάσες, οι κινήσεις τα πάντα» είπε αρχικά ο Καντονά μιλώντας στο FullTimeDEVILS, το οποίο είναι κανάλι των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Youtube, και συμπλήρωσε:

«Το προτιμώ όταν είναι πιο εντυπωσιακό και δημιουργικό το ποδόσφαιρο. Είναι ο κύριος λόγος που αγαπούσα να παίζω στη Γιουνάιτεντ».

Όσον αφορά τον Μουρίνιο ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός τόνισε: «Ειλικρινά αγαπάω τον Μουρίνιο. Αγαπούσα τον τρόπο που έπαιζε. Απλά προτιμώ να είναι πιο επιθετική η ομάδα, κι αυτό επειδή είναι η Γιουναίτεντ. Είναι σαν την Μπαρτσελόνα. Κανείς δεν θα καταλάβει γιατί παίζουν αμυντικά.Αλλά, αγαπάω τον Μουρίνιο και μπορεί να κερδίσει τίτλους και θα το κάνει, κάτι το οποίο είναι τρομερά σημαντικό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από