«Η Άρσεναλ είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Όντεγκαρντ»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, η Άρσεναλ είναι θετική στο ενδεχόμενο πώλησης του Μάρτιν Όντεγκαρντ.

Στην Άρσεναλ φαίνεται να εξετάζουν το ενδεχόμενο πώλησης του Μάρτιν Όντεγκαρντ, όπως αναφέρουν τα Μέσα από το «νησί».

Όπως αναφέρει η «Team Talk», ο πληθώρα παικτών που έχει μαζευτεί στο ρόστερ της ομάδας στην μεσοεπιθετική της γραμμή, έχουν οδηγήσει την διοίκηση των «κανονιέρηδων» στο να εξετάζουν πιθανές προσφορές που θα φτάσουν για τον Νορβηγό.

Διαβάστε επίσης: Για ποιον παίκτη έχει συλλέξει πληροφορίες ο Ολυμπιακός – Τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Μπαρτζώκας (vids)

Το συμβόλαιο του Όντεγκαρντ εκπνέει το καλοκαίρι του 2028 και πλέον στην Άρσεναλ περιμένουν το ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους. Θυμίζουμε ότι η Γαλατάσαραϊ είχε εκφράσει την επιθυμία της να αποκτήσει τον παίκτη, χωρίς να φτάσει σε τελική συμφωνία.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι, οι άνθρωποι της ομάδας του Λονδίνου επιθυμούν ένα ποσό κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να παραχωρήσουν τον παίκτη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από