Κάρντιφ – Λέστερ 0-1

Η Λέστερ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Κάρντιφ με τους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας να πανηγυρίζουν σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα.

Δεν ήταν συνηθισμένος αγώνας. Όλοι είχαν ένα βάρος, ασήκωτο να κουβαλήσουν σήμερα στο γρασίδι και δεν ήταν ο αντίπαλος που το προκαλούσε, αλλά τραγικό συμβάν του χαμού του Βιχάι Σριβανταναπράμπα. Η Λέστερ ταξίδεψε στο Κάρντιφ σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα. Πέρασε μια βδομάδα. Δεν ήταν δυνατόν να το αφήσουν πίσω τους.  Πριν τη σέντρα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή με τους οπαδούς της Λέστερ που ταξίδεψαν στην Ουαλία να απλώνουν ένα τεράστιο πανό με το πρόσωπο του αδικοχαμένου προέδρου της ομάδας.

Ήθελαν τη νίκη πάση θυσία. Την ήθελαν για εκείνον. Για τον άνθρωπο που άλλαξε την σύγχρονη ιστορία του συλλόγου. Και την πέτυχαν. Τογκολ του Γκρέι στα πρώτα λεπτά της επανάληψης (το οποίο αφιέρωσε με μήνυμα σε μπλουζάκι στον αδικοχαμένο Βιχάι) ήταν αρκετό για τις Αλεπούδες για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις των 17:00 για την Πρέμιερ Λιγκ η Έβερτον του Μάρκο Σίλβα επικράτησε με 3-1 της Μπράιτον και συνέχισε την ανοδική της πορεία. Νίκη «ανάσα» με 1-0 πήρε η Νιουκάστλ επί της Γουότφορντ, ενώ η Γουέστ Χαμ επικράτησε με 4-2 της Μπέρνλι.

Τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων

Κάρντιφ – Λέστερ 0-1 (55’ Γκρέι)
Έβερτον – Μπράιτον 3-1 (26’, 77’ Ριτσάρλισον, 50’ Κόουλμαν-33’ Ντανκ)
Νιουκάστλ – Γουότφορντ 1-0 (65’ Αγιόζε Πέρεθ)
Γουέστ Χαμ – Μπέρνλι 4-2 (10’ Αρναούτοβιτς, 68’ 84’ Φελίπε Άντερσον, 90+2’ Χαβιέρ Ερνάντεθ-45’ Γκούντμουντσον,77’ Γουντ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από