Λέστερ – Τότεναμ 0-2

Επαγγελματική νίκη πήρε η Τότεναμ καθώς επικράτησε της Λέστερ εκτός έδρας με 2-0 και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα στροφές η Τότεναμ επικράτησε της Λέστερ εκτός έδρας με 2-0, με γκολ των Σον και Άλι, προσπερνώντας έτσι Τσέλσι και Άρσεναλ και ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο χρειάστηκε να παίξει όσο χρειαζόταν για να πάρει την νίκη κόντρα στην Λέστερ. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε αρκετές ευκαιρίες στα καρέ των δυο εστιών. Μάλιστα, στην πρώτη ευκαιρία εντός στόχο, τα σπιρούνια πήραν το προβάδισμα με τον Σον μετά από πάσα του Οριέ και με έναν κεραυνό να νικά τον Σμάιχελ για το 1-0 που ήταν αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τότεναμ καθάρισε την υπόθεση νίκη στο 58΄ με τον Ντέλε Άλι μετά από εξαιρετική σέντρα του Σον, με κεφαλιά από κοντά δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Δανό τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι δεν δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν το προβάδισμα και τον έλεγχο του παιχνιδιού, φτάνοντας έτσι στην 12η νίκη της στο πρωτάθλημα συνεχίζοντας μάλιστα αήττητη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από