Ατλέτικο Μαδρίτης : Αγγλική «μάχη» για Γκαμεϊρό

Νιούκαστλ, Τότεναμ και Έβερτον γλυκοκοιτάζουν τον Κέβιν Γκαμεϊρό της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος δεν έχει το ρόλο που επιθυμεί στους Ροχιμπλάνκος

Η Αγγλία στα πόδια του Κέβιν Γκαμεϊρό, με τις Τότεναμ, Νιούκαστλ και Έβερτον να εξετάζουν την περίπτωση του επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με το Don Balon, ο επιθετικός των Ροχιμπλάνκος, δεν έχει τον ρόλο που επιθυμεί στην ομάδα παίζοντας στο πλευρό του Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο έχει καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο πολύ δύσκολα θα κάνει κίνηση, καθώς στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν ήδη ο Χάρι Κέιν και ο Φερνάντο Γιορέντε. Ωστόσο, στον τεχνικό των Λονδρέζων αρέσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο πλευρό του Κέιν.

Για την Έβερτον τα πράγματα είναι κάπως αβέβαια και όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα η περίπτωσή του εξετάζεται χωρίς ακόμη να είναι γνωστό εάν θα προχωρήσει.

Η πιο ζεστή δείχνει να είναι η Νιούκαστλ. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγική, μετρώντας μόλις 13 γκολ και θέλει να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού και ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης θεωρείται καλή περίπτωση.

Ο Κέβιν Γκαμεϊρό βρίσκεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης από το 2016 και μετράει 56 συμμετοχές, 20 γκολ και 8 ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από