Ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για Μάλκομ

Την περίπτωση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Μπαρτσελόνα εξετάζει η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Η Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε από την Μπορντό τον Μάλκομ δίνοντας 40 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.  Λίγους μήνες μετά ο Βραζιλιάνος δεν αγωνίζεται ιδιαίτερα στην Μπαρτσελόνα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μοιάζει να τον υπολογίζει. Ο ίδιος ο Μάλκομ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα της Καταλονίας, ενώ και η Μπάρτσα δεν «καίγεται» να τον κρατήσει και ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ομάδες για να τον αποκτήσουν.

Δημοσίευμα από την Ισπανία αναφέρει πως υπάρχει ομάδα από την Κίνα που έχει ρίξει στο τραπέζι πρόταση ύψους 65.000.000 ευρώ, ενώ γίνεται λόγος και για ένα δελεαστικό συμβόλαιο και για τον παίκτη. Πέρα όμως από τον σύλλογο από την Ασία που ψάχνεται για τον Μάλκομ στο κόλπο φαίνεται πως είναι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με το υπάρχον ρόστερ και έχει ζητήσει να ενισχυθεί η ομάδα του προκειμένου να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Premier League, αλλά και να ξεπεράσει το εμπόδιο της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κοιτάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου και φαίνεται πως είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει με το ποσό που προσφέρει να εκτιμάται κοντά στα 60 εκατ. ευρώ. Ο Μάλκομ από την άλλη φαίνεται πως προτιμάει στην καλύτερη του ηλικία να συνεχίσει στην Premier League από την κινέζικη λίγκα κι αν πράγματι τα βρει η Γιουνάιτεντ με την Μπαρτσελόνα είναι δεδομένη η μετακίνηση του στο Νησί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από