Σόλσκιερ: «Ανυπομονώ για το πρώτο παιχνίδι στο Ολντ Τράφορντ»

Ανυπόμονος για το πρώτο ματς στον «ναό» της Γιουνάιτεντ ο νεαρός Νορβηγός τεχνικός. Ελαβε ήδη τις συμβουλές του Φέργκιουσον.

Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ ανέλαβε πρόσφατα τις τύχες της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ και στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» είδε την ομάδα του να νικά εκτός έδρας την Κάρντιφ με 5-1.

Πλέον ο Νορβηγός άσος δηλώνει ανυπόμονος για το πρώτο ματς στο Ολντ Τράφορντ, ενώ μίλησε γενικότερα για τις ευχές που δέχθηκε από οπαδούς και πρώην συμπαίκτες για καλή επιτυχία.

Επίσης αποκάλυψε οτι ήδη μίλησε με τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον ο οποίος του έδωσε συμβουλές.

«Πρέπει να ελέγξω τα συναισθήματά μου, είμαι εδώ για μία δουλειά και πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος. Δεν θα είναι εύκολο αλλά ανυπομονώ. Το κλειδί είναι να ανυπομονούμε να παίξουμε στο »Ολντ Τράφορντ». Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο και ελπίζω ότι στους επόμενους πέντε μήνες θα κάνω αρκετά καλή δουλειά ώστε να συνεχίσουν να φωνάζουν το όνομά μου όταν έρθει ο επόμενος στην θέση μου.

Έλαβα πολλά μηνύματα από πρώην συμπαίκτες μου που μου εύχονται καλή επιτυχία και μου έδωσαν καλές συμβουλές. Μίλησα με τον σερ Άλεξ και ελπίζω να πιούμε μαζί ένα τσάι. Είναι το αφεντικό και αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου δώσει καλές συμβουλές είναι αυτός, όχι οι παλιοί συμπαίκτες μου» ήταν τα λόγια του Σόλσκιερ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από