«Πάει στην Άρσεναλ ο Μόντσι»

Δημοσίευμα ιταλικής εφημερίδας αναφέρει πως ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα θα μετακομίσει το καλοκαίρι στο Λονδίνο, έχοντας συμφωνήσει με την Άρσεναλ

Έτοιμος να μετακομίσει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ είναι ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Il Messaggero. Με βάση λοιπόν το σχετικό ρεπορτάζ, η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου έχει συμφωνήσει με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή των τζιαλορόσι και ο Μόντσι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Λονδίνου.

Αυτό που επισημαίνει η ιταλική εφημερίδα είναι ότι η Άρσεναλ θα χρειαστεί να πληρώσει την ρήτρα αποδέσμευσης του Μόντσι, η οποία είναι τρία εκατ. ευρώ αλλά η καταβολή του συγκεκριμένου ποσού δεν αποτελεί… πρόβλημα για την αγγλική ομάδα.

Ο Μόντσι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον προπονητή των κανονιέρηδων, Ουνάι Έμερι καθώς οι δύο άνδρες έχουν συνεργαστεί στην Σεβίλλη. Ο προπονητής της Άρσεναλ είναι αυτός που έχει εισηγηθεί στην διοίκηση της ομάδας του την πρόσληψη του Μόντσι στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της Άρσεναλ και φαίνεται πως η εισήγηση του έγινε αποδεκτή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από