Λίβερπουλ – Γουότφορντ 5-0

Η Λίβερπουλ διέσυρε τη Γουότφορντ με 5-0 στο «Άνφιλντ» και παραμένει στην κορυφή της Premier League. Δύσκολη νίκη για τη Μάντσεστερ Σίτι, που επικράτησε με 1-0 της Γουέστ Χαμ στο «Έτιχαντ». Νίκες και για Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Λίβερπουλ πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό και διέλυσε τη Γουότφορντ με 5-0 στο «Άνφιλντ».

Το παιχνίδι καθάρισε μόνος του ο Μανέ από το πρώτο 20λεπτο, πετυχαίνοντας 2 γκολ, το ένα με πανέμορφο τακουνάκι, ενώ από δύο τέρματα σκόραρε και ο Φαν Ντάικ στο 79′ και στο 82′. Ενδιάμεσα είχε κάνει το 3-0 ο Οριγκί στο 66ο λεπτό.

Έτσι, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 69 βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους να μένουν στους 40 και την 8η θέση.

Στο -1 από την 1η θέση, έστω και ζόρικα, παρέμεινε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε της Γουέστ Χαμ στο «Έτιχαντ» με 1-0.

Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πέτυχε ο Σέρχιο Αγκουέρο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Μπερνάρντο Σίλβα) στο 59ο λεπτό.

Αντίο στις όποιες ελπίδες τίτλου είχε είπε η Τότεναμ, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Τσέλσι στο «Στάνφροντ Μπριτζ», στο μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου.

Το σκορ για τους «μπλε» άνοιξε ο Πέδρο στο 57ο λεπτό, ενώ ένα τραγικό λάθος στην άμυνα των «σπιρουνιών» μεταξύ Τρίπιερ και Γιορίς έφερε το αυτογκόλ του πρώτου και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Πολύ σημαντικό διπλό για την κατάληψη της 4ης θέση πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε εύκολα στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας με 3-1.

Το σκορ για τους «κόκκινους διάβολους» άνοιξε ο Λουκάκου στο 33′, ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του στο 52′.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά σε 1-2 με τον Βαρντ, αλλά ο Γιανγκ στο 83ο λεπτό του αγώνα «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του Σόλσκιερ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από