Μάντσεστερ Σίτι : Ο Γκουαρντιόλα εξήγησε γιατί έχει «ταράξει» στον πάγκο τον Μπερνάντο Σίλβα

Η Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι που πέρασε ξόδεψε 43 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του Μπερνάντο Σίλβα, όμως, ο Πεπ Γκουαρντιόλα, εξήγησε τους λόγους που δεν τον έχει στα βασικά του πλάνα.

Πριν από -περίπου- έξι μήνες η Μάντσεστερ Σίτι έβγαλε από τα ταμεία της 43 εκατομμύρια ευρώ, ώστε ν’ αποκτήσει τον Μπερνάντο Σίλβα από την Μονακό. Ο νεαρός χαφ ήταν από τους πρωταγωνιστές των Μονεγάσκων στη πορεία πρωταθλητισμού που έκαναν.

Ωστόσο, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Την τρέχουσα σεζόν στους Πολίτες ο Σίλβα βλέπει τα περισσότερα ματς της ομάδας του από τον πάγκο. Αυτό έχει προκαλέσει αντιδράσεις και συζητήσεις. Γι’ αυτό και ο Πεπ Γκουαρντιόλα πήρε θέση.

Ο έμπειρος τεχνικός με δηλώσεις του φρόντισε να προστατέψει τον παίκτη του και να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους τον έχει «ταράξει» στον πάγκο.

«Δεν έχει συμβεί μόνο με τον Σίλβα αυτό. Ο Λερόι όταν είχε έρθει χρειαζόταν χρόνο για να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού μας. Ο Μπερνάντο δεν χρειάζεται. Είναι ήδη έτοιμος, όχι, όμως στο επίπεδο που θέλω. Είναι δική μου η απόφαση.

Ο Λερόι στην αρχή της σεζόν δεν αισθανόταν σιγουριά. Δεν πίστευε ότι είναι τόσο καλός. Ο Μπερνάντο είναι τόσο καλός που είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να τον αφήσεις έξω. Είναι η ίδια περίπτωση με τον Γκάμπριελ Ζεσούς και τον Σέρχιο Αγκουέρο. Είναι σπουδαίος όταν παίζει και έχει ανάλογο χαρακτήρα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από