Κάραγκερ: «Ο Φαν Ντάικ είναι ο MVP της σεζόν»

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Λίβερπουλ τόνισε πως ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι ο κορυφαίος παίκτης των κόκκινων τη φετινή χρονιά, αλλά και γενικότερα του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο Τζέιμι Κάραγκερ υποστήριξε πως ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δικαιούται να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Ολλανδού στο ντέρμπι του Μέρσεσαϊντ κόντρα στην Έβερτον (0-0).

Η ισοπαλία μπορεί να έριξε την Λίβερπουλ από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (πρώτη είναι πλέον η Μάντσεστερ Σίτι), ωστόσο ο Φαν Ντάικ αναδείχθηκε παίκτης του αγώνα λόγω της εξαιρετικής του εμφάνισης που κράτησε το μηδέν στην άμυνα των κόκκινων. Αυτή ήταν η 17η φορά φέτος που η Λίβερπουλ δεν δέχθηκε γκολ.

«Η απόδοση του Φαν Ντάικ σήμερα ήταν απίστευτη» τόνισε στο «Sky Sports» ο Κάραγκερ και συνέχισε: «Νομίζω ότι πρέπει να πάρει το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς. Ισως είναι πολύ νωρίς για να λέω κάτι τέτοιο, αλλά εάν δεν έπαιζε σήμερα, νομίζω ότι η Εβερτον θα κέρδιζε το ματς».
«Φαίνεται σαν να παίζει αντίπαλος με παιδιά. Αντιμετωπίζει μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης και τα κάνει όλα να φαίνονται τόσο εύκολα» κατέληξε ο παλιός αστέρας της ομάδας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από