Τσέλσι – Γουλβς 1-1

Η Τσέλσι λίγο έλειψε να υποστεί μια αναπάντεχη ήττα στο Στάμφορντ Μπριτζ από τη Γουλβς, όμως ο Αζάρ έσωσε την ισοπαλία στο 92ο λεπτό.

Η Τσέλσι έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς από τη Γουλβς στη μάχη που δίνει για να επιστρέψει στην τετράδα του πρωταθλήματος. Οι μπλε αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 με τους λύκους στο Στάμφορντ Μπριτζ σε ένα παιχνίδι που λίγο έλειψε να ηττηθούν.

Αν δεν σκόραρε ο Αζάρ στο 92ο λεπτό τότε η Τσέλσι θα είχε υποστεί μια αναπάντεχη ήττα. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφεραν να πιέσουν πολύ τους Λύκους στην περιοχή τους.

Η Γουλβς δεν είχε τελική ώσπου στο 56’ είχε μια αντεπίθεση, με τον Χιμένες να κάνει το 0-1! Οι παίκτες του Σάρι ανέβασαν αμέσως ταχύτητα, πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες και τελικά κατάφεραν να λυτρωθούν με τον Αζάρ στις καθυστερήσεις μετά από μία ατομική ενέργεια.

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Έμερσον, Νταβίντ Λουίζ, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Ζορζίνιο (72’ Γουίλιαν), Κόβατιτς (56’ Λόφτους-Τσικ), Πέδρο (61’ Χάντσον-Οντόι), Αζάρ, Ιγουαΐν

Γουλβς (Εσπίριτο Σάντο): Ρούι Πατρίσιο, Ντόχερτι, Σαΐς, Κόουντι, Μπολί, Κάστρο, Ντεντόνκερ, Μουτίνιο, Νέβες, Ζότα (82’ Γκιμπς-Γουάιτ), Χιμένες (89’ Τραορέ)

https://www.youtube.com/watch?v=qCWd9U06Lqw

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από