Φούλαμ – Λίβερπουλ 1-2

Η Λίβερπουλ πέρασε από το Λονδίνο, επικρατώντας δύσκολα με 2-1 της Φούλαμ και επέστρεψε (προσωρινά) στην κορυφή της Premier League, χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μίλνερ.

Η Λίβερπουλ τα βρήκε σκούρα για 80 λεπτά στο Κρέιβεν Κότατζ απέναντι στη Φούλαμ, όμως ο Τζέιμς Μίλνερ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι χάρισε μια πολύτιμη νίκη στους κόκκινους με 2-1 και τους επανέφερε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με αυτή τη νίκη προσπέρασε τη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο και η μάχη στην Premier League συνεχίζεται. Οι κόκκινοι ήταν καλύτεροι καθ’όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά η Φούλαμ ήταν πολύ καλά στημένη και ίσως θα μπορούσε να κόψει βαθμούς από την ομάδα του Μέρσεσαϊντ αν δεν έκανε ένα τουλάχιστον κακό πέναλτι ο Ρίκο.

Το ματς είχε σχετικά καλό ρυθμό και σταδιακά η ομάδα του Κλοπ άρχισε να ανεβάζει στροφές. Στο 26ο λεπτό ο Μανέ με τον Φιρμίνο έκρυψαν την μπάλα και ο πρώτος άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ. Όμως η Φούλαμ στη συνέχεια ισορρόπησε το ματς, ενώ η Λίβερπουλ έριξε ρυθμό και έδωσε δικαιώματα.

Τελικά στο 74ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια όταν ο Ράιαν Μπάμπελ, εκμεταλλεύτηκε τη λάθος συνεννόηση του Φαν Ντάικ με τον Άλισον και σε κενή εστία έγραψε το 1-1 και έβαλε φωτιά στο παιχνίδι.

Παρόλα αυτά η Λίβερπουλ αντέδρασε άμεσα, βγήκε μπροστά και πίεσε για το γκολ της νίκης και μ,όλις έξι λεπτά αργότερα ήρθε. Οι κόκκινοι μετά από μια οργανωμένη επίθεση έφτασαν στην εστία του Ρίκο, ο Σαλάχ σούταρε, ο τερματοφύλακας της Φούλαμ έχασε την μπάλα και στη συνέχεια με ένα τράβηγμα έριξε στο έδαφος τον Μανέ, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.

Ο Μίλνερ ανέλαβε την εκτέλεση και με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, έκανε το 2-1 και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να πατήσει στην κορυφή του πρωταθλήματος ακόμα και με ένα παιχνίδι περισσότερο.

https://www.youtube.com/watch?v=joADXylWmwc

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από