Τσέλσι : Επιστρέφουν οι Λάμπαρντ και Μπάλακ

Το δεξί χέρι του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στην Τσέλσι, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, συναντήθηκε με τους Φρανκ Λάμπαρντ και Μίκαελ Μπάλακ και συζήτησαν το ενδεχόμενο να αναλάβουν πόστο στους μπλε.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αρκετά συχνά φιλοξενεί τους δύο πρώην άσους της ομάδας στη σουίτα του στο Στάμφορντ Μπριτζ, όμως οι σκέψεις του για την επαναφορά των Μπάλακ και Λάμπαρντ δεν αφορά σε κάτι πιο «ενεργό» και με άμεση σχέση με τον Αντόνιο Κόντε…

Συγκεκριμένα, ο Φρανκ Λάμπαρντ και ο Μίκαελ Μπάλακ αναμένεται να εκπροσωπήσουν την Τσέλσι ως πρεσβευτές, καθώς θεωρούνται οι πλέον κατάλληλοι για το συγκεκριμένο πόστο.

Το γεγονός ότι οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας του Λονδίνου εργάζονται ως σχολιαστές των μεγάλων αναμετρήσεων της Premier League σε τηλεοπτικά δίκτυα, τους αναγκάζει να μην μπορούν να απαντήσουν άμεσα σε οποιαδήποτε πρόταση της ομάδας, λόγω των συμφωνιών που έχουν συνάψει.

Πάντως σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί, ο Γερμανός και ο Άγγλος μέσος θέλουν να επιστρέψουν και κάποια στιγμή αυτό θα γίνει πράξη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από