Σαουθάμπτον – Γουλβς 3-1

Η Σαουθάμπτον επικράτησε της Γουλβς (3-1) και έκανε μεγάλο βήμα παραμονής στην κατηγορία. Ηχηρό «χαστούκι» της υποβιβασμένης Φούλαμ στην Έβερτον. Όλη η δράση της 34ης αγωνιστικής.

Επιβλητική στο Σεντ Μέρις η Σαουθάμπτον, επικράτησε 3-1 της Γουλβς κι μεγάλο βήμα παραμονής στην κατηγορία. Oι Αγιοι βρίσκονται πλέον στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και μπορούν να ανασάνουν αέρα… παραμονής!

Από πλευράς της η Γουλβς έχασε την ευκαιρία για μια θέση στην πρώτη εξάδα που εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μόλις στο 2ο λεπτό από ασίστ του Σιμς, ο Ρέντμοντ πέτυχε το 1-0 και οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους.

Λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου ο Μπολι ισοφάρισε το 1-1. Ωστόσο, η απάντηση της Σαουθάμπτον ήταν άμεση και στο 30′ ο Ρέντμοντ πέτυχε το 2-1 βάζοντας και πάλι σε θέση οδηγού την ομάδα του. Στο 71ο λεπτό ο Λονγκ διαμόρφωσε το τελικό 3-1!

Φούλαμ-Έβερτον 2-0

Η Φούλαμ μπορεί να σχεδιάζει ήδη το «αύριο» στην Championship αλλά δεν θα πέσει αμαχητί. Κάτι που απέδειξε και κόντρα στην Έβερτον η οποία φιλοδοξεί να καταλάβει μια από τις Ευρωπαίες θέσεις. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, όταν με το «καλησπέρα» ο Κέιρνι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με ωραίο πλασέ, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Μπάμπελ, ενώ στο 69ο λεπτό, ο 32χρονος «έγραψε» το 2-0 μετά την πάσα του Μίτροβιτς. Το νικηφόρο σερί των Ζαχαρωτών έλαβε τέλος και η νίκη την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Άρσεναλ πήγε στα… σκουπίδια.

Μπράιτον-Μπόρνμουθ 0-5

Εντυπωσιακή η Μπόρνμουθ επικράτησε 5-0 εκτός έδρας της Μπράιτον, αφήνοντας τους γηπεδούχους στο… χείλος του γκρεμού. Η ομάδα του Έντι Χάουι είχε πέντε διαφορετικούς σκόρερ. Στο 33′ ο Γκόσλινγκ πέτυχε το 1-0 και στο 55′ ο Φρέιζερ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η Μπράιτον έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 68′ λόγω αποβολής του Κνόκαρτ και ο Μπρουκς δεν άργησε να κάνει το 3-0 στο 74′. Ο Γουίλσον στο 82′ σημείωσε το 4-0 και στις καθυστερήσεις ο Στάνισλας διαμόρφωσε το 5-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Τότεναμ-Χάντερσφιλντ 4-0 (24′ Γουανιάμα, 27′, 88′, 90’+3′ Μούρα)

Μπράιτον-Μπόρνμουθ 0-5 (33’ Γκόσλινγκ, 55’ Φρέιζερ, 74’ Μπρουκς, 82’ Γουίλσον, 90’ Στάνισλας)

Μπέρνλι-Κάρντιφ 2-0 (31’, 90’ Γουντ)

Φούλαμ-Έβερτον 2-0 (46’ Κέιρνι, 69’ Μπάμπελ)

Σαουθάμπτον-Γουλβς 3-1 (2’, 30’ Ρέντμοντ, 71’ Λονγκ – 28’ Μπολι)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από