Εφιαλτικό εικοσαήμερο για την Τσέλσι

Πρόγραμμα φωτιά προέκυψε στην Τσέλσι, μετά την σημερινή (11/12) κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ που την έφερε αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα.

Η σημερινή (11/12) κλήρωση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ δεν χαμογέλασε στην Τσέλσι. Η ομάδα του Λονδίνου θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα σε διπλά παιχνίδια (20/2 και 14/3) για να βρεθεί στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτές οι δύο αναμετρήσεις, όμως, δημιούργησαν ένα πρόγραμμα φωτιά για τους Λονδρέζους, η έκβαση του οποίου θα κρίνει πολλά τόσο στο αγγλικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια Αγγλίας ανάμεσα στους δύο αγώνες με την Μπαρτσελόνα (20/2 εντός και 14/3 εκτός), έχει να δώσει δύο εκτός έδρας ντέρμπι με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (24/2) και Μάντσεστερ Σίτι (3/3), ενώ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας (10/3), από την οποία ηττήθηκε (2-1) στον πρώτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ, στο πιο εύκολο θεωρητικά παιχνίδι αυτού του διαβολικού εικοσαημέρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Μπλέ:

20/2 Τσέλσι – Μπαρτσελόνα (Τσάμπιονς Λιγκ)
24/2 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι (Πρέμιερ Λιγκ)
3/3 Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι (Πρέμιερ Λιγκ)
10/3 Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας (Πρέμιερ Λιγκ)
14/3 Μπαρτσελόνα – Τσέλσι (Τσάμπιονς Λιγκ)

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μετά από 16 αγωνιστικές βρίσκεται στην τρίτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, πίσω από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, με 32 βαθμούς (10 νίκες, 2 ισοπαλίες, 4 ήττες).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από