Πούλισιτς: «Δεν ήρθα για να μπω… στα παπούτσια του Αζάρ»

Ο Κρίστιαν Πούλισιτς αποφεύγει κάθε σύγκριση με τον Εντέν Αζάρ την ώρα που κάποιοι τον προορίζουν για τον επόμενο ηγέτη στη μεταβατική εποχή της «φυγής»του Βέλγου.

Ο Κρίστιαν Πούλισιτς ανήκει στην Τσέλσι από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως η ένταξή του στους «μπλε»έγινε το φετινό καλοκαίρι. Ο Αμερικανός άσος προορίζεται από πολλούς ως ο επόμενος ηγέτης της Τσέλσι στην μετά-Αζάρ εποχή!

Ο ίδιος κρατάει χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας κάθε σύγκριση με τον Βέλγο σούπερ σταρ, ξεκαθαρίζοντας πω θέλει να είναι ο εαυτός του! Η εντυπωσιακή του εκκίνηση στα φιλικά προετοιμασίας προσδίδει μεγάλη ικανοποίηση και φιλοδοξίες στο προπονητικό τιμ αλλά και στην διοίκηση, ωστόσο η στάση που κρατάει ο νεαρός μεσοεπιθετικός γίνεται ξεκάθαρη μέσω των πρόσφατων  δηλώσεών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρίστιαν Πούλισιτς:

«Δεν προσπαθώ να καλύψω το κενό του Αζάρ. Πρόκειται για έναν απίστευτο ποδοσφαιριστή. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου, να κοιτάζω εμένα και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Για αυτό ήρθα εδώ. Θέλω να σκοράρω και να συμβάλω με τις ασίστ μου στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας».

Ενώ για τα δύο γκολ στο πρόσφατο φιλικό ενάντια στην Σάλτσμπουργκ είπε: «Ήταν μεγάλη ικανοποίηση το ότι έβαλα τα πρώτα μου γκολ. Ένιωθα ως νέο μέλος της ομάδας ότι έπρεπε να αποδείξω τον εαυτό μου στους νέους μου συμπαίκτες. Έχω κάνει ορισμένα πράγματα και νομίζω ότι έχω κερδίσει το σεβασμό τους».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από