Λόγω… Μπάγερν δεν παίζει με Λίβερπουλ ο Σανέ

Ο Λιρόι Σανέ δεν θα αγωνιστεί στον τελικό του Community Shield μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ, διότι δεν θέλει να ρισκάρει τραυματισμό εν όψει της μεταγραφής του στην... Μπάγερν.

H Μάντσεστερ Σίτι θα αγωνιστεί στον τελικό του Community Shield κόντρα στη Λίβερπουλ αύριο (4/8, 17:00) στο Wembley χωρίς τον Λιρόι Σανέ.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δεν θα παίξει, λόγω της επικείμενης μεταγραφής του στην… Μπάγερν Μονάχου και αυτό γιατί οι διοικούντες την αγγλική ομάδα δεν θέλουν να ρισκάρουν κάποιον τραυματισμό του.

Η «Sport BILD» αναφέρει πως οι «πολίτες» θα λάβουν 100 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 23χρονου εξτρέμ, ενώ ετησίως ο Σανέ θα αμείβεται στην Μπάγερν με 20 εκατ. ευρώ. Η επισημοποίηση της συμφωνίας λέγεται πως θα ανακοινωθεί μεταξύ 6 και 10 Αυγούστου.

Να σημειωθεί πως ο Σανέ αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι έναντι του ποσού των 50 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει πως πλέον η τιμή του Γερμανού εξτρέμ έχει διπλασιαστεί. 39 γκολ και 45 ασίστ σε 133 εμφανίσεις με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε την τελευταία τριετία ο Σανέ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από