«Σας ευχαριστώ όλους, θα σας έχω στην καρδιά μου» (pic)

Ο Νταβίντ Λουίζ είναι πλέον παίκτης της Άρσεναλ ωστόσο δεν παρέλειψε να αποχαιρετήσει την Τσέλσι και να ευχαριστήσει άπαντες στην ομάδα για όσα έζησαν μαζί αυτά τα χρόνια.

Παρελθόν αποτελεί ο Νταβίντ Λουίζ από την Τσέλσι για δεύτερη φορά στην καριέρα του ωστόσο τώρα ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν θα πάει και πολύ μακριά αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ.

Ο Λουίζ με μια συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε την πρώην πλέον ομάδα του και πλέον στρέφει την προσοχή του στην Άρσεναλ.

Η ανάρτηση του Λουίζ:

«Σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που ήταν μέρος της ιστορίας μου με την Τσέλσι. Ήταν υπέροχα χρόνια και πάντοτε προσπαθούσα να βάλω τα δυνατά μου για την ομάδα. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς και τους προπονητές που είχα σε αυτά τα εφτά χρόνια που εκπροσωπούσα την ομάδα. Ευχαριστώ το ιατρικό τιμ και το τεχνικό επιτελείο, το προσωπικό στην κουζίνα, τους φίλους μου που φρόντιζαν για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, τους φίλους μου από το προσωπικό ασφαλείας… Ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους! Με τον καθένα σας ξεχωριστά έχω ιστορία και έχω χτίσει πραγματική φιλία. Εύχομαι καλή τύχη σε αυτό το σπουδαίο σύλλογο. Θα σας έχω στην καρδιά μου. Ο Θεός να σας ευλογεί. Σας ευχαριστώ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από