Μιλιβόγιεβιτς μέχρι το 2023 στην Κρίσταλ Πάλας (pic)

Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς ανανέωσε τη συνεργασία του με την Κρίσταλ Πάλας έως το 2023, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να εξαργυρώνει την εξαιρετική περσινή του χρονιά.

Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς θα παραμείνει στο «Σέλχαστ Παρκ» για άλλα τέσσερα χρόνια, με την Κρίσταλ Πάλας να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Σέρβος μέσος, ο οποίος φοράει από πέρσι και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στους «αετούς», φημολογούνταν ότι αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Ο 28χρονος αμυντικός χαφ, όμως, διέψευσε τα σενάρια και υπέγραψε νέο συμβόλαιο, εξαργυρώνοντας τις εκπληκτικές του χρονιές στην αγγλική ομάδα.

Ο Μιλιβόγιεβιτς μετακινήθηκε από τον Ολυμπιακό στην Κρίσταλ Πάλας, τον Ιανουάριο του 2017, έχοντας κλείσει ήδη 2,5 χρόνια στο «Σέλχαστ Παρκ». Την περσινή σεζόν αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας, πετυχαίνοντας 12 γκολ, ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι δεν έχασε λεπτό από τα 38 παιχνίδια της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Παρά τη θέση που αγωνίζεται, έχει ήδη σημειώσει 24 γκολ στο «κορυφαίο» πρωτάθλημα της Ευρώπης, όντας βασικός παράγοντας και της περσινής παραμονής της Πάλας στην κατηγορία.

O πρόεδρος της ομάδας, Στιβ Πάρις δήλωσε: «Ο Λούκα είναι ένας φανταστικός παίκτης και αποτελεί τον ηγέτη μας εδώ και δύο χρόνια. Είμαι ευτυχισμένος που θέλει να μοιραστεί το μέλλον του με την Κρίσταλ Πάλας».

Η ανάρτηση της Κρίσταλ Πάλας:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από