Χατ-τρικ ο Πούκι για τη Νόργουιτς, πρώτη νίκη η Έβερτον

Η Έβερτον πήρε την πρώτη της νίκη φέτος κόντρα στη Γουότφορντ (1-0), ο Τεέμου Πούκι πέτυχε χατ-τρικ στη νίκη της Νόργουιτς με 3-1 κόντρα στη Νιούκαστλ, η Μπόρνμουθ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 της Άστον Βίλα, ενώ ισόπαλες με 1-1 ήρθαν Μπράιτον και Γουέστ Χαμ.

Ο Τεέμου Πούκι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τη Νόργουιτς στη νίκη με 3-1 κόντρα στη Νιούκαστλ, καθώς ο Φινλανδός επιθετικός πέτυχε χατ-τρικ. Η Έβερτον πέτυχε την πρώτη της νίκη φέτος με σκορ 1-0 απέναντι στη Γουότφορντ και έφτασε στους τέσσερις βαθμούς, όσους έχει πλέον και η Μπόρνμουθ μετά την εκτός έδρας επικράτησή της κόντρα στην Άστον Βίλα. Ισόπαλες με 1-1 ήρθαν Μπράιτον και Γουέστ Χαμ.

Το γκολ της πρώτης νίκης της Έβερτον πέτυχε ο Μπερνάρντ μόλις στο 10′. Η Έβερτον με αυτή τη νίκη έφτασε στους τέσσερις βαθμούς και η Γουότφορντ έμεινε χωρίς πόντο.

Ο Πούκι άνοιξε το σκορ για τη Νόργουιτς στο 32′ και οι δύο ομάδες πήγαν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια. Το 2-0 και το 3-0 ο Φινλανδός στράικερ τα πέτυχε στο 63′ και στο 75′ αντίστοιχα. Για τη Νιούκαστλ μείωσε στο τελικό 3-1 ο Σέλβεϊ (90+3′). Η Νόργουιτς έφτασε τους τρεις βαθμούς και η Νιούκαστλ έμεινε χωρίς πόντο.

Η Μπόρνμουθ πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Άστον Βίλα με 2-1 με τα γκολ των Κινγκ (2′) και Γουίλσον (12′), ενώ ο Λουίζ μείωσε στο 71′. Η Μπόρνμουθ έχει τέσσερις πόντους και η Άστον Βίλα είναι με δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες στην τελευταία θέση.

Στο 1-1 της Μπράιτον με τη Γουέστ Χαμ, σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Τσιτσαρίτο στο 61′, ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρισε στο 65′ ο Τροσάρ. Η Μπράιτον έχει τέσσερις βαθμούς και η Γουέστ Χαμ έναν πόντο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από