Μιραλάς : Μπάσιμο της Γαλατά για τον Βέλγο

Οι Τούρκοι ενδιαφέρονται για τον άσο της Έβερτον Κέβιν Μιραλάς, και ετοιμάζουν την «κίνηση» τους. Τι γράφουν στο Βέλγιο για τον Ολυμπιακό.

Ο Κέβιν Μιραλάς αναζητά την επόμενη ομάδα της καριέρας του μιας και δεν θέλει να μείνει στο ρόστερ της Έβερτον. Η Γαλατασαράι λοιπόν μόλις μπήκε στη λίστα με τους ενδιαφερόμενους. Η τουρκική ομάδα που αν μη τι άλλο έχει γεμάτο πορτοφόλι, μπορεί να καλύψει και τις απαιτήσεις των Άγγλων, αλλά και του ίδιου του Μιραλάς του οποίου το ετήσιο συμβόλαιο είναι της τάξης των 2.5 εκατ ευρώ.

Σύμφωνα με τον Βέλγο δημοσιογράφο Kristof Terreur πάντα στο κόλπο για τον διεθνή επιθετικό είναι και ο Ολυμπιακός. Έχουμε την εντύπωση όμως ότι αν η Έβερτον επιμένει σε οικονομικές απαιτήσεις της τάξης των 8-10 εκατ ευρώ, τότε αδίκως το συζητάμε. Και δεν θεωρούμε τυχαίο ότι οι Ερυθρόλευκοι σε όλους τους τόνους το τελευταίο διάστημα εξηγούν ότι επί της ουσίας δεν υπάρχει θέμα. Είναι άλλο πράγμα η διάθεση, άλλο τι θα μπορούσε να συμβεί αν οι απαιτήσεις της Έβερτον ήταν διαφορετικές, ή αν στα τέλη Γενάρη υπάρχει ένα παράθυρο δανεισμού με οψιόν αγοράς και άλλο το τι ισχύει ως εδώ.

Για τον Μιραλάς και την Γαλατά γράφουν και οι Τούρκοι εδώ και μερικές ώρες. Υποστηρίζουν ότι το ενδιαφέρον είναι δεδομένο, αλλά ότι ακόμη δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κίνηση προς την πλευρά της Έβερτον.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από